Studentenhuis in Utrecht verkopen.

Studentenhuis Utrecht verkopen. Yuri Besouw, Koop Mijn Pand.
U kunt aan ons direct uw studentenhuis verkopen. Koop Mijn Pand in Utrecht is specialist in het aankopen, renoveren en beheren van studentenhuizen in Utrecht.

Specialist in aankoop van studentenhuizen

Soms is verkoop van een studentenhuis gecompliceerd. Vaak zijn er vraagstukken met onderhoud, huurders, huurcommissie of gemeentelijke omzettingsvergunningen. Bij studentenhuizen is verkoop aan een vastgoedbedrijf vaak een goede optie. Wij weten exact wat we kopen en overzien de riscico's. Wij kopen studentenhuizen. Vervolgens zorgen we met een eigen architect voor de juiste vergunningen en het hoogwaardig renoveren zodat we kwalitatief goede verhuurpanden op kunnen leveren aan nieuwe gebruikers.

Waardebepaling en verkoop

Wij bieden u de mogelijkheid uw studentenpand zeker, spoedig, transparant en zonder risico's te verkopen. U wordt door ons gevrijwaard voor aansprakelijkheid bij onvoorziene omstandigheden achteraf (asbest, bouwkundige gebreken, ontbrekende vergunningen, vraagstukken met huurders, etc.).

Wanneer u uw pand verkoopt is de overeenkomst zonder voorbehoud van financiering. U heeft dus direct zekerheid. De overdracht kan snel gerealiseerd worden.
Direct contact »

Hoe werkt het?


U kunt uw pand zorgeloos verkopen en heeft direct zekerheid.

Pand aanmelden »