Over KOOP MIJN PAND IN UTRECHT

Verkoop uw huis in Utrecht of omgeving
We kopen huizen van particulieren, bedrijven, stichtingen en beleggers. Verkopers kunnen spoedig, zorgeloos en voor een reëel bedrag hun pand aan ons verkopen zonder dat ze daarvoor een makelaar in hoeven te schakelen.

Aankoop van elk type vastgoed
Naast studentenhuizen of beleggingspanden die in goede staat zijn kopen we ook monumentale panden, woningen met achterstallig onderhoud, renovatieobjecten en leegstaande panden die we een nieuwe bestemming kunnen geven.

Vastgoedproblemen oplossen
Met een eigen architect zorgen wij bij al onze panden als dat nodig is voor eigen rekening voor een goed plan, de juiste vergunningen en een verbouwing. De aangekochte panden worden van een nieuwe, strakke uitstraling voorzien. Daarbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve technieken en kwalitatief hoogstaande materialen. Ook eventuele onvolkomenheden in de verhuursituatie worden professioneel opgelost.

Zorgeloos en snel uw huis verkopen
We zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen met vastgoed in Utrecht. In feite kunnen we elk denkbaar probleem op het gebied van vergunningen, verhuursituaties, achterstallig onderhoud, kadastrale splitsing of herbestemming oplossen. We bekijken met u samen de situatie, kopen uw pand en nemen daarna de tijd om met ons team alles in orde te maken en een toekomstbestendige nieuwe situatie te creëren.

Kunnen wij iets voor u betekenen?
Wij zijn u graag van dienst. Wij opereren onafhankelijk van banken of andere financiële instellingen. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen. Wanneer u een pand aan ons verkoopt is de overeenkomst in de meeste gevallen zonder voorbehoud van financiering. U heeft dus gelijk zekerheid. De overdracht kan vaak snel gerealiseerd worden.
Utrechtshuys / Stadsheeren BV
Maliestraat 7
3581 SH Utrecht
(030) 737 01 82
info@koopmijnpandinutrecht.nl

Contactpersonen
Yuri Besouw
Marieke Schut
Patrick Zuidema

Koopmijnpandinutrecht.nl | Facebook     Yuri Besouw | Linkedin     FINANCIERING-REGELEN | Vastgoed hypotheken     LEASEOFFERTE.com | Financial lease

SITEMAP