TIP ONS als u een pand weet dat wij kunnen kopen

Koop Mijn Pand in Utrecht is gespecialiseerd in het hoogwaardig renoveren van studentenhuizen en grote stadspanden. We zijn op zoek naar nieuwe panden om aan te kopen. Kent u een eigenaar van een dergelijk pand waarvan u denkt dat die deze wil verkopen? In dat geval kunt u ons in contact brengen. Als het pand geschikt is, trachten we deze te kopen.

€ 1.000 tipgeld bij succesvolle bemiddeling

Wanneer we door uw tip het pand kunnen kopen ontvangt u van ons € 1.000 TIPGELD. Is het pand een studentenhuis, dan wordt de bestemming niet veranderd. De bewoners kunnen in het pand blijven wonen.

Tip ons! Vul enkele gegevens in.

Tips worden vertrouwelijk behandeld. Wij stemmen eerst met u af hoe we contact met de eigenaar van het pand op kunnen nemen. Direct contact: 030-737 01 82. U kunt vragen naar: Yuri Besouw of Marieke Schut


Meer informatie? Neem contact op met Koop Mijn Pand in Utrecht.

TIP voor een pand dat mogelijk te koop komt

Geef hieronder enkele gegevens in. Wij nemen contact op. Of bel ons op: ☎ 030-737 01 82


CAPTCHA afbeelding
 
 

Over KOOP MIJN PAND IN UTRECHT

Verkoop uw huis in Utrecht of omgeving
We kopen huizen van particulieren, bedrijven, stichtingen en beleggers. Verkopers kunnen spoedig, zorgeloos en voor een reëel bedrag hun pand aan ons verkopen zonder dat ze daarvoor een makelaar in hoeven te schakelen.

Aankoop van elk type vastgoed
Naast studentenhuizen of beleggingspanden die in goede staat zijn kopen we ook monumentale panden, woningen met achterstallig onderhoud, renovatieobjecten en leegstaande panden die we een nieuwe bestemming kunnen geven.

Vastgoedproblemen oplossen
Met een eigen architect zorgen wij bij al onze panden als dat nodig is voor eigen rekening voor een goed plan, de juiste vergunningen en een verbouwing. De aangekochte panden worden van een nieuwe, strakke uitstraling voorzien. Daarbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve technieken en kwalitatief hoogstaande materialen. Ook eventuele onvolkomenheden in de verhuursituatie worden professioneel opgelost.

Zorgeloos en snel uw huis verkopen
We zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen met vastgoed in Utrecht. In feite kunnen we elk denkbaar probleem op het gebied van vergunningen, verhuursituaties, achterstallig onderhoud, kadastrale splitsing of herbestemming oplossen. We bekijken met u samen de situatie, kopen uw pand en nemen daarna de tijd om met ons team alles in orde te maken en een toekomstbestendige nieuwe situatie te creëren.

Kunnen wij iets voor u betekenen?
Wij zijn u graag van dienst. Wij opereren onafhankelijk van banken of andere financiële instellingen. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen. Wanneer u een pand aan ons verkoopt is de overeenkomst in de meeste gevallen zonder voorbehoud van financiering. U heeft dus gelijk zekerheid. De overdracht kan vaak snel gerealiseerd worden.
Utrechtshuys / Stadsheeren BV
Maliestraat 7
3581 SH Utrecht
(030) 737 01 82
info@koopmijnpandinutrecht.nl

Contactpersonen
Yuri Besouw
Marieke Schut
Patrick Zuidema

Koopmijnpandinutrecht.nl | Facebook     Yuri Besouw | Linkedin     FINANCIERING-REGELEN | Vastgoed hypotheken     LEASEOFFERTE.com | Financial lease

SITEMAP