Beleggingspand kopen en financiering regelen?

Wilt u een studentenhuis kopen voor uw studerende kind in Utrecht? Wij verkopen af en toe studentenhuizen en beleggingspanden in Utrecht. Onze panden worden veelal gerenoveerd en perfect geschikt gemaakt voor bewoning door studenten of kleine huishoudens.

Als u een studentenhuis wilt kopen is het van groot belang dat u het juiste pand kiest. Wat u koopt moet goed zijn. U koopt bij ons een kwalitatief goede woonruimte en een solide beleggingsobject. Wij kunnen u voorlichten over alles dat van belang is: de locatie, de toekomstige waardeontwikkeling, bouwkundige zaken, gemeentelijke vergunningen en de verhuur- en beheermogelijkheden.

Wij helpen u graag verder

Voordat wij u op zoek gaan naar een geschikt studentenhuis of beleggingspand is het van belang dat u zich goed georiƫnteerd heeft op uw wensen en mogelijkheden:
 • Financiering voor uw beleggingspand
  Op FINANCIERING-REGELEN.nl kunt u de financiering van uw beleggingspand regelen. Banken zijn terughoudend bij het verschaffen van vastgoedfinancieringen. Via de specialisten van FINANCIERING-REGELEN zijn er allerlei mogelijkheden om verhuurd vastgoed te financieren tot een marktwaarde van 70%. Naast 30% eigen geld zijn er diverse andere voorwaarden waar u aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een financiering.

  Op FINANCIERING-REGELEN.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft.

 • Regels en vergunningen
  Bent u op de hoogte van regels omtrent verhuur en de benodigde vergunningen?

 • Beleggingshorizon
  Hoe lang wilt u uw pand waarschijnlijk in bezit houden?

 • Onderhoud en beheer
  Heeft u nagedacht over onderhoud en beheer van uw toekomstige object?

 • Rendement en risico
  Heeft u een 'businesscase' gemaakt waarin u in kaart heeft gebracht welke risico's er zijn en wat uw toekomstige rendement wordt?
Kortom: heeft u de complete 'businesscase' in beeld, weet u dat u het financieel rond krijgt en wilt u van start gaan? In dat geval kunt u contact opnemen met: info@koopmijnpandinutrecht.nl en kunnen we gezamenlijk bekijken of wij u aan een goed studentenhuis of beleggingspand in Utrecht kunnen helpen.